Het Aandachtspunt

Het Aandachtspunt is mijn specialisatie binnen de praktijk waarin ik mensen ondersteun die graag willen werken aan de klachten die ze ervaren door bijvoorbeeld Ad(h)d, slaapproblemen, hersenschudding en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Deze behandeling richt zich specifiek op het verbeteren van de dagelijkse taken en een betere nachtrust. Dit met als doel om overdag beter te kunnen concentreren, meer rust te ervaren, het gevoel te hebben duidelijkere keuzes te maken in je leven en activiteiten te kiezen die passen bij je energieniveau. Zodra hier een betere balans in zit, ervaar je dat je meer je leven vanuit jezelf kan leven – zoals dat voor jou goed voelt. Op die manier ben je ook meer tevreden over je eigen werkwijze, aanpak in je studie of werk en de weg die je bewandeld. Je versterkt jezelf waardoor de invloeden van je omgeving minder groot worden. Hierdoor ontwikkel je een betere focus.   

Aandacht omvat niet alleen de aandacht van jezelf ten opzichte van jouw omgeving. Aandacht is ook gericht naar binnen. Wat observeer je bij jezelf tijdens de behandelingen en gedurende jouw ontwikkelingsreis naar gezondheid? Daarom is mijn aandacht specifiek gericht op jou. Aandacht die nodig is om in te kunnen spelen op de invloeden die meespelen op jouw gezondheid. Het is belangrijk dat we daar goed de tijd voor kunnen nemen. Dat je kan voelen wat er in je omgaat.